• Какво не трябва да ядем и пием при подагра?Наричана още болестта на богатите, подаграта е заболяване, характеризиращо се с пристъпи на остри възпаления на артрит с болезнена и оточна става. Подагра или подагричен артрит е форма на артрит
    0 Коментара
  • Най-добрите храни за редовен стомахНай-добрите храни за редовен стомах, които акцентират особено върху закуската. Ето някои подходящи храни, които ще подпомогнат работата на храносмилателната и отделителната системи.
    0 Коментара
  • Защо не трябва да ядем, когато не сме гладниГладът съществува, за да ни подтиква да ядем, когато тялото ни се нуждае от енергия. Но колко от нас ядат само когато са гладни, бъдете честни! Когато хората ядат, без да са гладни. . .
    0 Коментара
  • Най-популярните испански сосовеОсновните сосове на испанската кухня са любопитни с факта, че там храната е строго регионална, сосовете на баските са различни от каталунските, но имат и основни испански сосове. Всички основни сосове във всички региони на
    0 Коментара
  • Супер здравословни храни, които ядем погрешноСпоред статистиката рисковете от затлъстяване са се удвоили при възрастните и са се утроили при децата само през последните 30 години.
    0 Коментара
  • Какво да опитаме във Франция?Френски Киш, френската лучена супа, френски сирена и Касоле са само малка част от специалитетите, които може да опитате във френската кухня. Специалитетите на френската кухня са многобройни и е трудно да се направи
    0 Коментара
  • Какво да похапнем в Прага, Будапеща, Букурещ или ВаршаваНякои европейски столици наистина може да ни изненадат в кулинарно отношение. Какво да похапнем в Прага, Будапеща, Букурещ или Варшава?
    0 Коментара
  • Как правят мусака по светаВ различните национални кухни мусаката се среща в разновидности. Мусака се прави с картофи, патладжани, тиквички, но задължителното условие при всички е каймата. Класическа мусака у нас. Турска мусака. Класическа гръцка мусака
    0 Коментара
  • Правилно съчетаване на продуктитеПрясноизцеденият сок от портокал в съчетание с овесени ядки спомага за пречистване на артериите от вредния холестерол. Боровинките са най-полезни, когато се консумират с грозде.
    4 Коментара
  • Основни принципи за комбиниране на хранитеПравилното съчетаване на храните е изключително важно за адекватното функциониране на организма. Вижте основните принципи на правилното съчетаване на храните.
    0 Коментара