• Белият имел пречиства от греховеОще от древността белият имел се е използвал за лечението на редица болести, но заедно с това се е смятало, че той има много магически свойства. Белият имел пречиства от грехове.
  0 Коментара
 • За твое добро: Изтрий тези неща от фейбук профила си!Научете се да разграничавате личния ви живот от този в социалните мрежи. Не е необходимо да споделяте всичко, което правите, в профила ви във фейсбук. Изтрий тези неща от фейсбук профила си - за ваше добро е!
  0 Коментара
 • За какво се сърди мъжът ОвенСилният пол от тази зодия е наистина силен. Овните обичат да командват, да нареждат и да бъдат активни до мозъка на костите си. Те са доста капризни и своенравни. За какво се сърди мъжът Овен?
  0 Коментара
 • Зодиите манипулаториНякои зодии успяват да ръководят и подчиняват другите съвсем неусетно. Защото притежават способността да ги манипулират по един или друг начин. Кои са зодиите манипулатори?
  0 Коментара
 • История на шампанскотоИсторията на шампанското е толкова богата, колкото са хората, които го пият на големи глътки. През 50-те години на ХХ век по 50 милиона бутилки шампанско са продадени ежегодно. Днес тази цифра надминава 322 милиона.
  0 Коментара
 • Защо бълнуваме: любопитни фактиСънят е една неразгадана мистерия. Говоренето насън е един интересен и все още неизяснен факт. Вижте някои възможни причини за това - защо бълнуваме: любопитни факти.
  0 Коментара
 • Внимавайте, когато дезинфекцирате тези 5 неща - ще ги увредите!Покрай пандемията от коронавирус се появиха съвети за дезинфекция на предметите, които докосваме най-често – като телефон, портфейл и прочее. Неправилната им дезинфекция обаче може да ги съсипе
  0 Коментара
 • Невероятна промяна! Тийнейджърка отслабна ударно за бала сиЗа тийнейджърката Джоузи от Австралия мисълта, че не може да изглежда както в мечтите си, се оказва водеща. Едва 16-годишна, тя предприема тежко пътуване към бленуваното тяло и две години по-късно
  0 Коментара
 • Най-интересните съвременни професииРазгледахме сравнително нови специалности, които станаха особено популярни на пазара на труда едва през последните 5-10 години. Освен това в списъка сме включили само онези професии, които са наистина актуални.
  0 Коментара
 • На мама момчето - как да го разпознаем?Понятието мамито синче е познато из целия свят, което значи, че можем само да сме съпричастни към дамите, които се борят с този синдром. Как да разберете, че си имате работа с момчето на мама? Вижте признаците на маминото синче.
  0 Коментара