Тя твърди, че е видяла духа на кучето си. Така ли е! (СНИМКИ)

Тя твърди, че е видяла духа на кучето си. Така ли е! (СНИМКИ)
Снимка: CNA

Парапсихолози твърдят, че духовете, които витаят около нас, принадлежат не само на починали хора, но и на животни. Същото смята жена от Канада, която наскоро загубила любимото си куче, а сега в дома ѝ се случват странни неща.

44-годишната Мишел Крейтън отглеждала любвеобилен Немски Дог в продължение на 6 години. През април обаче кучето починало, а след смъртта му жената била неутешима. Тя непрекъснато си мислела за палето Окли и страдала за загубата. Една нощ обаче се случило нещо, което я шокирало още повече.

Докато седяла във всекидневната, Мишел забелязала необяснима сянка по завесите. Образът веднага ѝ напомнил на нейното починало животинче. Мислейки си, че си въобразява, тя премигнала няколко пъти, но въпреки това сянката все още била там.

Тогава тя грабнала телефона ѝ я снимала, знаейки си, че никой няма да повярва на историята ѝ. Сега Мишел е убедена в това, че Окли продължава да се намира в къщата и да бди над стопанката си.

Въпреки че случката със завесите е плашеща, Мишел се чувства по-спокойна, защото е сигурна, че четириногият ѝ приятел продължава да е с нея и присъствието му се усеща често.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: