Тя отказа шампоана завинаги! Вижте я сега (СНИМКИ)

Няма шампоан – няма проблеми! Това е новият девиз на младата майка Вирджиня Тап, която вече осем месеца не е използвала обичайните измиващи продукти за коса.

В днешно време шампоаните са част от бита на всеки човек. Някои от нас третират косата си с тях дори всеки ден, стараейки се да поддържат гривата си в чист и красив вид. 27-годишната блогърка Вирджиня обаче е открила, че много от проблемите ѝ с косата изчезнали, когато спряла да купува шампоани.

Всичко започнало като експеримент. Младата майка решила да ограничи употребата на шампоани поради загриженост за околната среда. Отказала се както от измиващите продукти, така и от балсама за коса, маската, геловете.

След тази сериозна стъпка жената забелязала, че косата ѝ леко се омазнява. За да предотврати това явление, тя започнала да обтрива кожата на главата си със смес от 1 с.л. сода бикарбонат, разтворена в чашка с топла вода. Сега Вирджиня не иска и да чува повече за шампоан. Смята, че косата ѝ никога не е била по-красива и откритието ѝ е страхотно.

Да, косата ви няма да мирише на плодове или скъп луксозен парфюм, но ще си спестите много химии. Ще имате здрава коса, която ухае на чисто, казва младата майка.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: