8 грешки, които пречат на перфектното боядисване

8 от 8 Снимки

8. Водата, с която миете главата


Цветът бива унищожен от твърдата и хлорирана вода. Ако не разполагате с възможности за филтриране на водата, максимално хидратирайте косата. Може да направите това, като нанесете балсам за суха коса от средата на дължината до краищата преди да си вземате душ. Така увреждащите съставки на водата няма да успеят да проникнат дълбоко в структурата на косъма. Това е добро решение и при хлорираната вода в басейните.

Перфектно боядисаната коса е признак на стил и красота. Понякога обаче е трудно да постигнете идеалния цвят, който сте избрали за косата си.

Перфектната прическа изисква и оптимален цвят. Ако сте избрали да заложите на най-модерния за сезона, всички погледи ще са вперени във вас и всички ще се обръщат, за да видят блясъка на косите ви.

Но, за да постигнете това, трябва да знаете как да съхраните цвета в първоначалния му сияен вид.

Да боядисаш косата в желания нюанс, никога не е било лесно. По пътя ви дебнат много грешки. За да ги избегнете, е редно да се запознаете с мнението на специалистите относно постигането и запазването на перфектния, свеж и сияещ цвят, сякаш само преди пет минути сте излезли от салона.

Ето кои са 8-те грешки, които ще ви спънат по пътя към перфектно боядисаната коса.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: