Винаги мечтайте нашироко! Вижте 5 причини защо

1 от 5 Снимки

1. Започвате да управлявате по-добре времето си


Новият фокус променя живота и ежедневието ви. Вие започвате да управлявате времето и дейностите си по-добре, за да имате време за по-голямата цел. Това е важно, защото едно е да мечтаеш, друго е да действаш. Постигането на резултати изисква упорита работа, решителност и най-вече – време. Ако сте си задали голяма цел, то правилното управление на времето идва ръка за ръка с нея.

Има милион причини, поради които хората се стремят към велики неща. Целите варират спрямо различните хора. Някой иска да е инженер, друг -

математик, лекар и т.н., трети иска да обиколи света, а четвърти - да общува с извънземни цивилизации.

Когато мечтаят, някои хора поставят нереалистични стандарти пред себе си. Едно дете, например, мечтае да измисли кола, която се движи, без да консумира гориво. И в следващия момент се появява Илон Мъск, който доказва, че тази мечта не е толкова абсурдна, колкото ни се струва.

Проблемът с мечтите идва от обществото. Когато един човек мечтае мащабно, хората винаги се опитват да го свалят на земята.

Колкото по-нереалистично изглежда нечия мечта, толкова по-вероятно е хората да се откажат от нея.

Тази статия е за всички мечтатели, които не трябва да се притесняват от желанията си. Ето пет причини /виж галерията/, заради които да продължите да летите във висините.

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: