Кой от 5-те вида коремче имаш? Виж как да го свалиш

2 от 5 Снимки
Кой от 5-те вида коремче имаш? Виж как да го свалиш
Снимка: betterme.tips

2. Корем на нервна и стресова почва


Той се появява при хора, които постоянно са подложени на нервно напрежение. Това води до производството на повече кортизол, заради който се натрупва мазнина в корема. За да се отървете от него, заложете повече на съня, правете си вана с ароматни масла преди да си легнете, пийте по-малко кафе или го заменете с билкови чайове, ходете пеша и правете йога. Яжте повече ядки, семена и листни зеленчуци, тъй като са богати на магнезий.

Лятото е близо. Няма жена, която да не мечтае за плоско коремче, което гордо да покаже. Понякога обаче това се оказва мисията невъзможна.

Дори да вложите всички налични усилия за отслабване, коремчето е винаги там. Забелязали ли сте, че дори най-слабите жени понякога имат силно изразен стомах? Причината за това често се оказва не диетата, а нещо съвсем различно.

Издутият корем определено е сериозно препятствие пред дамите, които искат да са перфектни. Проблемите на много жени се крият не само в преяждането.

Има много фактори, които влияят на това да имате коремче, дори да имате тънки крака и хубави задни части. Ето кои са основните пет типа корем и как да се справите с техните причинители.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: