Тайните за красота на Анджелина Джоли

1 от 3 Снимки

1. По-малко грим


Тежкият грим отдавна не е на мода сред редица холивудски звезди и Анджи е една от тях. Тя предпочита да използва средства, които само прикриват някои дефекти и да заложи на по-натурален вид. Любим продукт ѝ е коректора, с който скрива тобичките и сенките под очите си.

Анджелина Джоли неведнъж е наричана най-красивата жена на света. Натурално плътните ѝ устни, големите ѝ очите и блестящата ѝ коса я превръщат в образец за много дами, както и в романтичен блян за представителите на силния пол. Това е причината холивудската знаменитост редовно да попада в класации за най-чаровни, елегантни и сексапилни звезди.

Това лято предстои Анджелина Джоли да навърши 43 години, но въпреки своето съзряване омайната актриса продължава да изглежда ослепително. Времето определено я е пощадило и от година на година тя е все по-привлекателна и сексапилна.

Визията си Джоли дължи както на гени, така и на своите малки тайни за прелестна визия. Бившата половинка на Брад Пит редовно полага грижи за своя външен вид и както виждаме, те дават голям ефект. Вижте в галерията ни кои са оръжията за красота на емблематичната Анджелина Джоли.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: