Маниачка по силикона не може да седне на дупето си! Прекалено голямо е

Маниачка по силикона не може да седне на дупето си! Прекалено голямо е
Снимка: viralthread.com

Жена, вманиачена по пластичната хирургия, призна през света за сериозен проблем. Дамата не може да седне, защото дупето ѝ е прекалено голямо.

Пластичната хирургия е нещо доста коварно. Тя вменява ниско самочувствие на хората, кара ги да се чувства несигурни и нанася сериозни вреди на капитала им. И дори всичко да е направено с цел да повишим самочувствието си, винаги има определен риск нещо да се обърка.

Подобни интервенции, макар и пластични, все пак са вид операция. А във всеки случай, в който третираме телата си с ножове и спринцовки, има риск нещо да се обърка. Още повече, когато поставяме в него изкуствени импланти. Когато става въпрос за естетическа корекция, една грешка може да коства много. Освен че може да не се харесате, рискувате да си докарате куп медицински проблеми в следствие на операцията.

Все повече хора започват с пластичните операции в доста ранна възраст. Това е предпоставка за пристрастяване. Състоянието става все по-разпространено и изобщо не е за подценяване. Такъв е случаят на 28-годишната Стар Делгуидич. След като даде 15 000 паунда за импланти в дупето, британката установила, че не може да си седне на дупето.

Два месеца след интервенцията Стар все още не може да свикне с усещането. Според нея това се дължи на прекалено големите импланти, които е избрала за дупето си. Когато ходи, тя ги усеща как се движат. И въпреки че гледката ѝ като цяло ѝ харесва, тя иска да ги премахне, защото не може да седи на тях.

Това не е първата операция на Стар, както се вижда от снимките ѝ в галерията ни. Тя се е подлагала на куп разкрасителни интервенции, като корекция на гърдите и носа, ботокс и филъри. Днес тя е категорична, че повече няма да посяга към силикона за нищо на света.

5
Общо гласували: 2
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: