Топ 3 най-манипулативни зодии

3 от 3 Снимки

Скорпион


Най-манипулативният знак, който може да съществува. Конспиратор до мозъка на костите си, той ще направи всичко по силите си, за да получи желаното. За целта използва безкомпромисно околните. За него те са просто инструменти за личното му добруване.

Той може да ви прочете като отворена книга, което му позволява да ви използва в негова полза. Извлича полза от слабостите на всеки и винаги знае какво да каже, за да спечели доверието им. Когато го направи, ги използва най-безцеременно.

Думата манипулация обикновено се асоциира с нещо лошо. Когато някой бъде наречен манипулатор, то се разбира, че има лоша слава на човек, който използва другите, за да реализира своите цели и желания.

Манипулацията не винаги е лоша. Тя може да ви е в плюс, когато разберете, че притежавате дарбата да я използвате. Само не показвайте това прекалено явно, защото околните ще се отдръпнат от вас, за да не станат ваши жертви.

Никой не е виновен, че има по-изразени способности да убеждава околните в своите идеи, цели и желания. Да можеш да постигаш всичко лесно на практика не е нещо лошо. Звездите също имат какво да кажат за манипулативни способности на отделните зодии. Според тях има три, които без притеснение можем да наречем най-изпечените манипулатори в зодиака. В горната галерия вижте кои са те.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: