Топ 3 най-манипулативни зодии

2 от 3 Снимки

Рак


Невинна, сладка и добра – тази зодия само изглежда така. Въпреки че наистина притежава нежна и ранима душа, Ракът може да се превърне в изпечен манипулатор. Обича да се грижи за околните, но понякога използва своята грижовност, за да вмени вина. Така изисква от човека срещу себе си да отвърне със същото внимание и грижа. Винаги знае как да използва емоциите на хората в своя полза.

Думата манипулация обикновено се асоциира с нещо лошо. Когато някой бъде наречен манипулатор, то се разбира, че има лоша слава на човек, който използва другите, за да реализира своите цели и желания.

Манипулацията не винаги е лоша. Тя може да ви е в плюс, когато разберете, че притежавате дарбата да я използвате. Само не показвайте това прекалено явно, защото околните ще се отдръпнат от вас, за да не станат ваши жертви.

Никой не е виновен, че има по-изразени способности да убеждава околните в своите идеи, цели и желания. Да можеш да постигаш всичко лесно на практика не е нещо лошо. Звездите също имат какво да кажат за манипулативни способности на отделните зодии. Според тях има три, които без притеснение можем да наречем най-изпечените манипулатори в зодиака. В горната галерия вижте кои са те.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: