Странни храни, които се появиха през 2018-та

1 от 9 Снимки
Странни храни, които се появиха през 2018-та
Снимка: instagram.com

Бира с Рамен


Нетрадиционното ястие се сервира в японски ресторант във Ванкувър. Ястието представлява обикновен рам, сервиран в чаша. Може да изглежда като бира, но течността всъщност е безалкохолна, а пяната е получена от желатин и яйчен белтък.

Живеем в епохата на свръхконсумацията и затова не е никак чудно, че вече съществуват най-различни магазини и заведения, които предлагат какви ли не новости. Много често обаче оставаме разочаровани от нововъведенията, без значение дали става въпрос за дрехи, техника или храни.

По отношение на храната статистиките показват, че годишно се изхвърлят повече от 500 млн. тона хранителни продукти по света. Много често, бивайки подведени от огромния избор в супермаркета, ние купуваме твърде много храна, която не ни е необходима и не успяваме да изядем.

Производителите обаче правят всичко възможно да изненадат своите клиенти и да предизвикат интереса, за да могат да се увеличат продажбите. В резултат на свръхпредлагането се създават толкова странни продукти, че вече се чудим какво още би могло да се измисли.

Вижте кои са едни от най-странните храни, които бяха създадени през 2018 година, но някак не сме сигурни, че ще просъществуват дълго време.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: