Тя похарчи 12 000 паунда за перфектното дупе, но пак не се харесва

Ейнджи Ван Лотриген
Снимка: dailymail.co.uk
Ейнджи Ван Лотриген

Винаги съм мразила бедрата си, споделя 48-годишната Ейнджи Ван Лотриген, редактор в британския Коспополитан. Тя е похарчила внушителната сума от 12 000 паунда за перфектното дупе, но все още не харесва задните си части.

Ейнджи споделя, че винаги е искала да е сред жените, който с гордост носят целулита си, но не е. Срамува се от портокаловата кожата по бедрата и дупето си. Затова дори на плажа се е появявала с дълъг панталон и хавлия около кръста.

Не искала никой да гледа бедрата ѝ, а за да се пребори с този срам, е инвестирала 12 000 паунда и 11 години. След множеството интервенции обаче все още не може да хареса тялото си.

Ейнджи има проблеми със самочувствието от тинейджърска възраст, когато по бедрата ѝ се образувал целулит и забелязала, че ханша ѝ е по-пищен от този на нейните съученички.

Тогава е започнала да опитва различни методи за стягане на дупето и премахване на целулита. От курсове по йога, тренировки във финеса, до естетични хирургия. Но въпреки че оформила плосък корем и красиви рамене, бедрата и дупето ѝ били все така широки, а целулитът оставал видим.

След това се подложила на още по-скъпо струващи интервенции за пълно премахване на целулита и оформяне на стегнато дупе, а резултатът пак не бил такъв, какъвто очаквала /разгледай галерията/.

Според последния естетичен хирург, който посетила – доктор Бенджи Дилън, това се дължи на погрешните ѝ очаквания.

Много жени си мислят, че между тях и перфектната фигура стоят само парите. И с огромна сума може да се сдобиете с атлетично тяло, но това е погрешно. Всяка жена притежава специфична фигура и никоя процедура не е вълшебната пръчка, която ще ви превърне в друг човек, споделя лекаря.

Важно е да се грижите за тялото си и да го поддържате, но спрямо естесвените му форми.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: