Нощувка в бъчва за вино? Вече е напълно възможно

Schlafen im Weinfass
Снимка: instagram.com
Schlafen im Weinfass

Виното е сред най-любимите напитки на милиони хора по света. Без значение дали става въпрос за бяло или червено, чаша от него е перфектният начин за релакс сред дългия работен ден. Най-запалените почитатели на виното обаче ще се зарадват да разберат, че вече могат не просто да пият вино, а да нощуват в бъчва за вино.

Гостите на малкото немско селце Сасбахвалден не просто могат да се насладят на местното вино, но и да спят в гигантски бъчви, в които то е направено.

Уникалният по рода си хотел се казва Schlafen im Weinfass, а посетителите имат избор между пет различни бъчви, в които да нощуват.

Бъчвите са оборудвани с всичко, от което човек би имал нужда по време на своя престой в хотел. Нетрадицонната стая има изключително удобно легло, баня и малък вътрешен двор.

Бъчвите са отоплени, което означава, че могат да приемат гости по всяко време на годината. И макар самият начин на настаняване да е достатъчно атрактивен, оказва се, че гледката от прозореца на стаята е изключително красивият пейзаж на лозята.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: