Близначки с различен цвят на кожата! Да, те са истински

Близначки с различен цвят на кожата

Светът ни е странно място. Понякога на бял свят се появяват невероятни създания, които ни карат да вярваме във всевишните сили.

Близначки с различен цвят на кожата – да, те са истински. Изумителните момичета се превърнаха в сензация в интернет, след като позираха за корицата на най-новото издание на списание National Geographic.

Днес Марсия и Мили Бигс са на 11 години. Те се раждат през юни 2006 г. във Великобритания. Майка им е с европейски корени, а баща им е от Ямайка.

След като света разбра за тях, близначките вече се радват на сериозна популярност. Причината е разликата в цвета на кожата, косата и очите си. Те приличат на деца от различни раси, но генетично са еднакви.

Момичетата се раждат с еднакъв цвят на кожата. С времето обаче кожата на Мили потъмнява. Цветът на косата ѝ е кафяв, докато този на Марсия е рус. Мили също така е тъмноока, докато сестра ѝ е със сини очи /виж галерията/.

Когато трябва да бъдат приети в училище, близначките имат проблем. Майка им Аманда трябва да предостави всичките им медицински документи, за да докаже, че са близначки, защото никой не вярва.

Хората остават удивени от вида им. Учителките им и до днес се съмняват, че Марсия и Мили са сестри. Медиците са категорични, че феноменът се появява на близо 100 раждания на близнаци от смесени двойки.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: