Тайнствен хороскоп според годината на раждане разкрива съдбата ви

1 от 12 Снимки
Тайнствен хороскоп според годината на раждане разкрива съдбата ви
Снимка: FaktoBg

1. Жарко слънце


Хората знаят, че могат да разчитат на вас. Знаете как да се справите във всяка тежка ситуация. Чувството ви за хумор ви печели обожатели. Най-лошото, което може да ви се случи, е някой да ограничи свободата ви. Числата на живота ви са 12, 24 и 36. В миналия си живот сте били учител, религиозен лидер, търговец или ловец. Идеалният ви партньор е представител на Златна кобра или Кожена гривна. Не си пасвате с Черен бивол.

Тайните на съдбата най-после са разкрити. Това става възможно с мистичния хороскоп според годината на раждане.

Зодиакалните хороскопи винаги са помагали на астрологията да прогнозира какви ще ни се случи. Това ни дава увереност, че можем да контролираме събитията в живота си.

През годините познанията на човечеството нарастват. Разработили сме най-различни алтернативи на зодиака. Едни от най-точните са тези, базирани на годините на раждане по модела на Китайския хороскоп.

Хороскопът, който ще ви покажем днес, е изключително древен. Той е открит от археолози при разкопки на границата между Китай и Виетнам. Водят се спорове откога датира намереният папирус, но се предполага, че е от времето на древна виетнамска цивилизация.

Разчитането на папируса ни помага да видим в бъдещето. Хороскопът, записан на него, е изключително точен. Проверете коя е вашата зодия според годината на раждане и разкрийте тайните на съдбата.

3.3
Общо 3 гласували
5 0
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: