Какво да Му подарим за Свети Валентин: Отговорът само тук!

1 от 11 Снимки
Какво да Му подарим за Свети Валентин: Отговорът само тук!
Снимка: Millionaires Saying/Shutter Stock

1. Малки бележки сред нещата му


Ръчно написаното любовно послание, оставено върху лаптопа – това е наистина романтично и със сигурност ще го накара да се усмихне. А това е безценно.

Празникът на влюбените е тук. Свети Валентин не е само за жените. Той е празник за всички, които се обичат. Така че освен дамите мъжете също заслужават своите подаръци.

Всички знаем колко трудно е на мъжете да изберат подарък за любимата си на Свети Валентин. Може да се окаже дори по трудно да изберем подарък за Него.

На комерсиални празници, в какъвто се е превърнал Свети Валентин, лесно можем да попаднем на старата схема - да купим нещо ненужно и безсмислено на половинката. Жестът понякога може да е нещо по-голямо от съдържанието на подаръчното пликче. Но ако не е по вкуса му, разочарованието се усеща.

И тъй като мъжете не си падат по лиготиите, всички мечета, бонбони и сърчица отпадат, освен ако не сте в самото начало на отношенията. Зрелите мъже оценяват истинските неща, били те материални или не. Какво би оценил Той, виж само в нашата галерия. Определено ще намериш добри идеи.

8. Картичка

Ръчно направената картичка е нещо, което определено ще бъде оценено. Импровизирайте - стари снимки, изрезки от списания идеи от Pinterest – всичко е позволено. Ако добавиш в картичката и билети за кино, театър или концерт – още по-добре.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: