Любимите храни, които бяха променени без ваше знание

3 от 7 Снимки
Любимите храни, които бяха променени без ваше знание
Снимка: The Sun

3. Фанта


Газираната портокалова напитка вече е с изцяло нова формула. Новите промени не се дължат на някакво опасение за здравето. Оригиналната Фанта използва много захар, но за да се намалят данъчните разходи, производителите преминаха към използването на повече изкуствени подсладители. Логото и бутилката на Фанта също преминаха през промени, но вкусът на напитката е нещо, с което хората имат проблеми. Те говорят за лош послевкус на напитката.

Много от нас си спомнят миналото и старите дни с въздишка. Има много неща, които ни навяват носталгия. Номер едно сред тях е вкусната храна.

Когато става въпрос за леснодостъпна храна, може да говорим за доста сериозни промени през годините. Всички те са добре прикрити и повечето хора дори не ги забелязват.

В галерията сме събрали топ 8 на храните, които са претърпял най-големи промени в продуктите и съставките си през годините. Компаниите производители обаче са взели решение да запазят това в тайна.

Разликата обаче се усеща и много хора се отказаха от тези храни през годините именно, заради промяната във вкуса и качеството.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: