Задайте си тези въпроси, за да оцените напредъка си в края на 2017-та

2 от 5 Снимки

Доколко съсредоточени сте в себе си и живота си?


Оказва се, че през повечето време хората се занимават не със себе си, а с другите хора. Това обикновено е провокирано от желанието да се сравняваме с тях. Запитайте се дали мислите повече за вашия собствен път или за този на някой друг? Навиците ви водят ли ви към едно по-добро бъдеще? Действията ви вредят ли ви или ви помагат? Причинявате ли вреда на околните?

Знаем и усещаме, че 2018-та наближава. На прага на новата година е време да погледнем назад и на направим равносметка.

Знаем, че повечето решения, които вземем за новата година, важат най-много за първите няколко седмици от януари. Въпреки това в края на всяка година поглеждаме с надежда в бъдещето с убеждението, че можем да се променим.

Новото начало може да ни помогне да придобием нови навици и да бъдем по-добри. Преди да си правите планове обаче е нужно да прецените докъде сте стигнали и къде точно стоите в момента. За да стигнете до някъде, се нуждаете от начална точка. Ето защо сме ви приготвили 5 въпроса. Те ще ви помогнат да прецените постигнатия от вас напредък през 2017 година. Намерете време в празничния хаос и отговорете.

След като отговорите на петте въпрос, ще може да се фокусирате върху това, което искате да промените. Направете план как ще го направите. Когато сте изградили стълбата пред себе си – не се колебайте да я изкачите. Промените не се случват сами – вие ги правите.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: