Оригинални пожелания за рожден ден на жена

Пожелания за рожден ден на жена

Жената придава нежната и красива енергия в света. Ролята на жената е неизменна – тя дарява живот, тя е майка, съпруга, дъщеря и приятелка. Тя придава съвсем друг облик на света, като го прави по-красив и добър.

Заради различната нежна енергия на жените, то следва и отношението към тях да бъде по-различно. Мъжете са силният пол и като такъв те са по-строги и емоционално обрани.

В контраст дамите имат нужда от специално отношение и по-емоционално отношение. Тези различия в необходимото отношение се проявяват и в пожеланията по повод празници.

Към дамите пожеланията следва да бъдат по-нежни, галантни и емоционално наситени.

Ето и няколко оригинални красиви пожелания за жена, с които да честитите рождения ден на жените в живота си:

Пожелания за рожден ден на майка

Оригинални пожелания за рожден ден за мама

Мила мамо, днес е най-специалният ден в годината, защото на този свят си се появила ти – моята Вселена! Благодаря за грижите, за обичта и за всеотдайността, но благодаря не е достатъчно. Нито пък обичам те е достатъчно, за да опише колко си ценна ти за мен. Благодаря всеки ден, че толкова прекрасна и добра жена е моя майка. Бъди такава, каквато си – мила, грижовна, всеотдайна и прекрасна. Бъди здрава, щастлива и ти желая единствено поводи за радост!

Мамо, честит рожден ден! Ти си моят ангел пазите, моят най-добър приятел и моята опора в живота. Ти си човекът, който ми даде живот, но и който всеки ден ми дава смисъл. Благодаря ти за всичко, направено за мен! Обичам те безрезервно, безусловно и безкористно! Желая ти от все сърце здраве, щастие, обич и късмет, нека всички те бъдат твои вечни спътници!

Пожелания за рожден ден на съпруга

Честит рожден ден на моята незаменима и по-добра половинка! Нека бъде честит твоят ден, защото се е родил един специален и необикновен човек като теб – моята сродна душа и нежно цвете. Бъди здрава, закриляна, обичана и успешна. Нека щастието винаги те съпътства, а за всичко останало аз съм до теб и ще държа ръката ти!

Пожелания за рожден ден на сестра

Мила сестричке, честит рожден ден! Нашата връзка с теб не прилича на никоя друга – ние сме сродни души, две половини на едно сърце и най-добри приятели за цяла вечност. Ти за мен си единствена и незаменима, затова ти желая да бъдеш здрава, щастлива, обичана и безкрайно успешна в своите начинания.

Пожелания за рожден ден на приятелка

Оригинални пожелания за рожден ден на жена

Скъпа приятелко, честит рожден ден! Благодаря ти, че си такъв истински, всеотдаен и скъп приятел за мен! Ти си моята опора, подкрепа и най-ценен съветник. Желая ти цялото щастие, здраве и любов на земята да бъдат твои. Нека мъдростта те съпътства, а късметът да бъде твой най-верен спътник.

Вижте още:

- Оригинални пожелания за имен ден за жена;

- Пожелания за Баба Марта.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: