За какво се сърди мъжът Овен

За какво се сърди мъжът Овен

Силният пол от тази зодия е наистина силен. Овните обичат да командват, да нареждат и да бъдат активни до мозъка на костите си. Те са доста капризни и своенравни, а когато нещо не им харесва, бързо избухват и може дори да станат груби.

После обаче бързо им минава и дори не помнят защо са били гневни. Все пак, ако не искате да се сблъскате с ужасния гняв на зодията и за да не виждате мъжа-Овен сърдит и начумерен, вижте кои са нещата, способни веднага да го разсърдят.

Когато флиртувате с други мъже

Думата „сърдят се“ е доста слаба в случая. Те просто се вбесяват, направо се побъркват, защото са изключително ревнива зодия. Тяхното си е тяхно и това е! Нямате право да флиртувате, всъщност – дори нямате право да поглеждате другиго.

Ако си позволите нещо по-сериозно по отношение на друг мъж, Овенът не просто ще се разсърди – той може да си тръгне завинаги и повече да не се сети никога за вас. Когато гледате към друг и не се възхищавате само и единствено на него, все едно му нанасяте смъртна обида. Не забравяйте – Егото и самоувереността му са толкова големи, че ако ги нараните, той ще бъде много, много сърдит.

Когато не изпълнявате желанията му

Мъжът Овен е свикнал всичко да се случва точно така, както той желае, при това абсолютно на мига! Ако случайно откажете да изпълните някое негово желание, той ще се ядоса много, ще се обиди, ще се разстрои, ще го преживява изключително тежко. Няма да разбере защо не искате да направите това, което той иска.

Доводите не са важни в случая. Той просто се чувства отхвърлен и страда, подобно на малко детенце, на което родителите са отказали да му купят желаната играчка. Така че просто бъдете по-меки, когато искате да откажете нещо на Овена, или намерете заобиколен, щадящ начин, за да не му казвате директно „Не! “.

Мъж овен

Когато го сравнявате с друг или се съмнявате в неговите качества

Е, това вече е смъртна обида! Няма други – той е единствен. Не може да го сравнявате, защото той просто е най-добър във всичко и не подлежи на сравнение.

Въобще и не си помисляйте да го подценявате и да изпитвате съмнения в неговите качества. Наранявате ужасно силно неговата мъжественост и лидерските му качества. Той никога няма да прости това. Запомнете – той е просто най-добрият!

Когато не го подкрепяте, дори и да е в грешка

Няма значение дали е прав или е сбъркал – вие трябва винаги да го подкрепяте и да заставате плътно до него. Дори да виждате грешките в думите и в поведението на Овена – не го съдете, защото той веднага ще се засегне и ще реши, че го предавате.

Неговите приятели, партньори, неговата любима – всички те или са с него, или са против него. Изисква безусловна подкрепа и мъжът Овен много ще се разсърди, ако не я получава.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: