8 идеи, които направиха милиони за нула време

1 от 8 Снимки

1. Жълтото усмихнато личице


Идеята е на Бернард и Мъри Сейн и им носи 50 милиона долара. Усмивките пожелават хубав ден на хората. Те са приятни за окото и днес може да ги видите буквално където и да отидете.

Понякога да направиш много пари не е чак толкова трудно. Просто ти трябва добра идея. А идеите, които сме събрали днес за вас, са повече от добри. Те скоростно направиха хората, които ги измислиха, милионери.

Ако леко размърдате мозъка си, сами ще се учудите колко идеи ще ви връхлетят. Интернет днес е един от най-големите източници на печалби. Глобалната мрежа предоставя възможност на много хора да реализират плановете си именно в нея. Има много сайтове, които правят милиони долари годишно, предоставяйки услуги на хора по цял свят. Пример за това е Amazon.

Да използваш интернет за популяризиране и печелене от идеите си – това в наши дни е толкова лесно и удобно, че не можем да си представим как е било преди.

Ето защо решихме да ви разкажем за едни от най-успешните предприемачи от близкото минало, които изпълниха своите мечти и реализираха идеите си /виж галерията/ без помощта на глобалната мрежа. Те направиха милиони благодарение на лудите си и брилянтни хрумвания, някои от които използваме и до днес.

4.7
Общо гласували: 3
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: