Край на мъчителната епилация! 3 масла, които забавят растежа на космите

1 от 3 Снимки

1. Мравчено масло


Засега то е фаворит при подтискането растежа на космите. Използва се след епилация, като е добре участъците да се третират с продукта поне 2-3 пъти.

Нежеланото окосмяване е най-голямата напаст за дамите. Особено през лятото то се превръща в техен най-върл враг. Докато при мъжете космите по краката са въпрос на избор, то при момичетата не е така. Едва ли има жена, която се чувства комфортно, когато знае, че не е идеално обезкосмена.

Вече има много начини за премахване на нежеланите косми. Някои все още предпочитат бръсненето, тъй като става най-бързо и безболезнено. Ефектът обаче не трае дълго, затова фаворит сред дамите остават епилаторите и кола маската.

Но дори и при тях след 1-2 седмици космите пак се показват. И ето че отново се налага прибягване до познатите процедури, отнемащи време и пари.

За щастие, има как да разредите във времето сесиите за обезкосмяване. Съществуват някои масла, които забавят растежа на косъмчетата. Вижте в галерията кои са те и ги прилагайте, за да не се налага да се епилирате често.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: