Тайните на Кейт Мидълтън и принц Уилям, които излязоха наяве

4 от 4 Снимки
Тайните на Кейт Мидълтън и принц Уилям, които излязоха наяве
Снимка: Daily Express

4. Напрежение в семейството


След като подновяват връзката си и отношенията им отивали към годеж, близките на Уилям веднага се заели да проучат Кейт Мидълтън. Макар че по-голямата част от британското кралско семейство я харесали, Кейт не успяла да спечели симпатиите на всички, а с братовчедките на Уилям – Беатрис и Йожени открито не се понасят. Двете принцеси смятат, че снаха им прекалява с показността и не е достатъчно обрана, за да е част от кралското семейство. И до днес трите дами демонстрират дистанцирано отношение.

Има няколко тайни за Кейт Мидълтън и принц Уилям, които те биха предпочели да не знаем. От момента, в която официално обявиха връзката си, до днес медиите се опитват да разберат какво крият от нас, а някои от фактите за тяхното минало вече са ясни.

Историята им е като приказка – срещат се в университета, влюбват се от пръв поглед, имат дълга връзка и сключват брак на пищна сватба. Но зад тази фасада се крият някои големи тайни на влюбената двойка.

В романса им има някои любопитни подробности, които показват, че те са били обикновени млади хора, а не принц и принцеса, както ги представяха малко преди сватбата им.

В галерията ни може да прочетете някои интересни факти около връзката им, които бяха пазени в тайна.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: