Тест: Виж какъв си бил в предишния си живот!

1 от 2 Снимки
12-20 точки
В предишния си живот никога не сте се установявали за дълго на едно място. Душата ви е била в тялото на ловец, мъж, роб. Може да сте били горска птица, лъвица или тигрица. Много е вероятно да сте били наложница на властелин, танцьорка или крепостна актриса.

Интересното е и това, което ви очаква. В следващия ви живот най-после ще водите уседнал начин на живот и няма да напускате пространството на своето съществуване. Много вероятно е да се преродите в растение, дърво или градинско цвете.

Имате ли чувството, че всичко наоколо ви е познато? Или сте преживявали подобен момент? Това означава, че сте срещали околните хора и ситуации в минал живот. Всичко се повтаря и в този настоящ момент.

Дори преди да не сте вярвали в прераждането или в минали животи, нещо толкова силно може да отвори съзнанието ви и за съществуването на други възможности. Вярвайте на интуицията си. Не всички отношения траят вечно, а някои от тях ни учат на болезнени уроци. Ако срещнете някой, за когото имате усещането, че винаги сте познавали, това означава, че имате недовършена работа тук на Земята.

Предишните животи наистина съществуват. Този не е нито първият, нито последният ни. Понякога сънуваме сънища, които не можем да си обясним и нямат нищо общо с реалността, която познаваме. Това, казват някои, са спомени от предишните ти животи. За да не се чудите, този кратък тест ще ви разкрие какви сте били в предишния си живот. Направете го, сметнете резултата си и вижте в галерията отговора, който търсите.

1. Водата е:

А) Течността, която тече от чешмата – 2т.

Б) Химичното съединеше Н2О – 5т.

В) Изворът и същността на живота – 10т.

2. Слонът е:

А) Тромав човек, който не може да танцува– 2т.

Б) Животно от телевизора – 5т.

В) Най-добрият приятел на човека, който неведнъж му е спасявал живота – 10т.

3. Нектарът е:

А) Сок от плодове – 2т.

Б) Нещо, което създават пчелите – 5т.

В) Божествена напитка – 10т.

4. Розата е:

А) Скъпо цвете– 2т.

Б) Име на жена – 5т.

В) Необходима съставка на парфюмерийните продукти, лекарствата и храната – 10т.

5. Хлябът е:

А) Изделие от брашно – 2т.

Б) Продукт за сандвичи – 5т.

В) Основата на живота – 10т.

6. Месото е:

А) От прасе и крава – 2т.

Б) Овен, куче, елен и т.н. – 5т.

В) Плът на животно – 10 т.

Резултати:

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: