8 популярни храни, които готвите погрешно

1 от 8 Снимки

1. Готвиш пастата прекалено дълго


Малко домакини знаят, че е редно да запазят част от водата, в която варите пастата. Тя се вади още твърда. Запазената вода се добавя към пастата със соса. Така продължавате да готвите пастата и запазите консистенцията на соса. Това позволява на изделията да се свържат по-добре. Резултатът е по-добър вкус.

Ако обичате паста и често си я приготвяте у дома, то има голяма вероятност да сте правили това грешно през целия си живот. Да, тази обикновена юфка е много по-сложна за приготвяне, отколкото предполагате.

Това не се отнася само за тестените изделия. Оказва се, че много от нас допускат колосални грешки в кухнята, и то с храни, които ядем всеки ден.

Добрата новина е, че всичко, което е необходимо, са няколко малки корекции. Така любимите ви храни ще бъдат одобрени дори от най-критичния главен готвач.

За да не бъркате повече, запознайте се със съветите на специалистите в нашата галеря и разберете къде сте грешели и как да правите тези неща правилно.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: