Каква птица си според месеца на раждане

12 от 12 Снимки

1-31 декември – Орел


Символ на властта и царското достойнство, той е царствен. Родените под неговото крило са сериозни, трудолюбиви и ерудирани. Изключително умни, те обичат реда и дисциплината. Практични са и често изкарват прехраната си с физически труд. Също като орела, те виждат всичко, което става под тях и са ясно с мислите на заобикалящите ги хора. Под суровия им външен вид често се крие нежна, поетична душа и голямо благородно сърце.

Птиците са едни от най-изящните творения на природата. Всеки месец е подчинен на определена красива птица. Вижте коя сте вие и какво казва това за вас.

Идеята всеки човешки характер да се определя според датата на раждане и оприличавайки го с птица, идва от Древен Рим. Там мъдреците почитали птиците, заедно с всичките им приписани магически и тайни способности.

Познанието на римските мъдреци не е загубено и до днес. Вижте какво твърдят за вас и ще се убедите колко точни за предсказанията им. Що за птица сте вие, определя месеца ви на раждане. Разгледайте горната ни галерия и вижте сами.

3.5
Общо гласували: 2
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: