Вижте момчето, което стана баща на 13 години! Днес той е на 22

Алфи Патън

Преди няколко години светът бе шокиран от най-младия баща на света. Тогава 13 годишен, днес той вече е голям мъж.

Историята на най-младия баща започна през 2009-та глава. Алфи Патън тогава бе на 13 години. Приятелката му Шантал Стедмън го дари с дете на една твърде неопитна възраст.

Историята за 13-годишното момче носи всички елементи на телевизионен сериал – любов, скандал, предателство, неочакван изход, но и важно послание и предупреждение. Алфи си спомня, че в онзи момент е бил твърде неопитен, за да разбере какви последици идват от това да стане родител толкова млад. Признава обаче, че щом гушнал дъщеря си, веднага я заобичал.

Когато дарява Алфи с дъщеря, Шантел Стедмане само на 15 години. Веднага след раждането момчето, станало известно като най-младия баща във Великобритания, не излиза от дома си със седмица. Той не може да ходи на училище, дори по улиците, защото всички го познават и сочат с пръст.

Майката на Алфи е дори по-шокирана от сина си. Тя е отчаяна от факта, че детето ѝ има дете. Когато той отказва да ѝ каже как се е случило това да стане най-младият баща в света, тя започва да се съмнява. И когато още две момчета от квартала признават, че са спали с майката, тя настоява за ДНК тест. В крайна сметка тестът е направен, а резултатът излиза отрицателен.

Фактът, че не е баща на детето, наранява дълбоко Алфи. Момчето плаче с дни и не иска да напуска стаята си. Не му е позволено да вижда детето, а от това го боли.

Истинският баща се оказва Тайлър Баркър. Интересното е, че момчето също е на 13 години. Младежът разказва, че е загубил невинността си с Шантел една нощ под влияние на алкохол. И осъзнава, че това е било най-голямата грешка в живота му.

Днес, 8 години по-късно, Алфи е на 22 и се радва, че не е станал баща толкова млад. Оттогава до днес е имал няколко връзки, но все още не мисли за деца.

4
Общо гласували: 2
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: