Тази 81-годишната баба е най-възрастния фитнес маниак

Тази 81-годишната баба е най-възрастния фитнес маниак
Снимка: Instagram

81-годишната Ернестин Шепърд е най-възрастният бодибилдър. На тази преклонна възраст тя не е от бабите, които ще вървят прегърбени, докато се подпират на бастуна.

Ернестин е истински фитнес маниак и е изваяла мускули, така че да се конкурират с два пъти по-млади от нея културисти. Може да видите изумителните ѝ снимки в нашата галерия.

Тази баба се поддържа във форма, а от снимките ѝ по бански никога няма да предположим, че е прехвърлила 80 години.

Докато е била по-млада, възрастната жена не е и помисляла, че някой ден ще бъде толкова запалена по тренировките. В младостта си е била доста мързелива и често си похапвала шоколадови тортички пред телевизора.

На 56-години обаче тя решава, че е време да се вземе в ръце. Тръгва редовно фитнес, като първоначално е искала да се раздели с излишните килограми, но толкова се запалила по тренировките, че решила да се занимава професионално със спорт /виж галерията/.

Преди смъртта на сестра си Велвет тя ѝ обещава, че ще влезе в Книгата с рекордите на Гинес като най-възрастният бодибилдър и успява.

Денят на Ернестин започва в 2.30 часа през нощта с кратка медитация и тренировка. След това закусва и се връща обратно във фитнес залата, където работи като инструктор.

Голямата ѝ мечта е да се запознае със Силвестър Сталоун, тъй като филмите от поредицата Роки са я вдъхновили да спортува.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: