Внимание, тези три зодии развалят семейства!

3 от 3 Снимки

Риби


Тази хлъзгава зодия никога не разкрива истинските си чувства и емоции. Умело крият какво мислят и какви са плановете им за действие. За тях любовта няма реална стойност. Предпочитат да си живеят живота и да се впускат в различни неангажиращи връзки.

Този живот ги поддържа млади и живи и им дава увереност, че са на прав път. Рибите често се подиграват на хората, създали семейства и обречени да бъдат с един човек до края на живота си. И обикновено избират именно такива наивници при своите забежки. Директни са и не крият намеренията си. Дори не се крият, защото са убедени, че щом са стигнали до този момент, с бракът на избраника им е свършено. И никога не се обвиняват за неговия край.

Всяка една от зодиите има своите характерни черти. Някои ги бива в лъжите, други са изпечени манипулатори, трети са истински хрисими ангелчета. Днес обаче ще говорим за разбивачите на семейства.

Има зодии, които не се спират пред нищо. Ако се влюбят в някого, те не се вълнуват от семейното положение на този човек. Добри са в това да се оказват замесени в истории със съпруг/а и деца. И накрая винаги излизат като победители.

Ако искате семейството ви да остане цяло, пазете се. Видите ли, че някоя от тези зодии се навърта около половинката ви обаче, шансовете да останете сами са големи. Вижте в горната галерия кои са тези три зодии.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: