Внимание, тези три зодии развалят семейства!

2 от 3 Снимки

Близнаци


Зодия с две лица, Близнаците са опасни за всички и всичко. Те няма време за губене и действат направо. Обикновено са израснали с добри семейства. Дори това обаче не успява да ги научи да почитат брака. Убедени са, че когато човек е влюбен, една халка не може да попречи на щастието им.

Безкрайно галантни, те знаят как да оставят следи след себе си. С хитрост и коварство печелят жертвите си и влизат в живота им с финес. Пускат кукичката внимателно и обектът на желанието се хваща на нея. След това се затварят и го оставят той да ги търси. Играта на котка и мишка не продължава дълго. Рано или късно Близнаците успяват да развалят поредното щастливо семейство.

Всяка една от зодиите има своите характерни черти. Някои ги бива в лъжите, други са изпечени манипулатори, трети са истински хрисими ангелчета. Днес обаче ще говорим за разбивачите на семейства.

Има зодии, които не се спират пред нищо. Ако се влюбят в някого, те не се вълнуват от семейното положение на този човек. Добри са в това да се оказват замесени в истории със съпруг/а и деца. И накрая винаги излизат като победители.

Ако искате семейството ви да остане цяло, пазете се. Видите ли, че някоя от тези зодии се навърта около половинката ви обаче, шансовете да останете сами са големи. Вижте в горната галерия кои са тези три зодии.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: