Дамите от тези 3 зодии са родени да бъдат майки

3 от 3 Снимки

Риби


Рибите вдъхват любов към изкуството на своите деца. Тази майка дава всичко от себе си, за да накара детето да развие талантите си. Децата им са онези, които на площадката споделят своите играчки с непознатите деца и ги черпят със солетите си.

Те израстват чувствителни, емоционални и състрадателни – също, като своите майки. Въпреки че са родителското тяло, тези мами не са от най-стриктните по отношение на домашните. Благодарение именно на тях обаче деца им израстват безумно щастливи и със свободен дух.

Майките са много и най-различни видове. Някои са строги, други са готини, а трети са чисто и просто непукисти. Едни предпочитат сами да учат децата си на всички ценности, а други с месеци търсят подходящите преподаватели и учебни заведения.

Традициите във възпитанието се предават от поколение на поколение. Всяко семейство обаче е отделна микровселена и в нея всяка майка налага своите правила, пречупени през нейната призма, виждане за нещата и това кое е най-добро за отрочетата ѝ.

Какъвто и родител да си, едно е сигурно – това е една адски изморителна задача. И както и да се справя една майка, тя винаги е герой в очите на детето си. Както при всеки друг аспект от живота ни, така и в родителския манталитет значение оказва зодията.

Оказва се, че има три основни зодии, които са способни да се превърнат в перфектните майки. Те развиват инстинктите си за това още в най-ранна възраст. В горната галерия вижте кои са те.

4
Общо гласували: 1
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: