Виж какъв любовник си според формата на устните

10 от 10 Снимки

10. Много тънка горна устна


Родени лидери, вие сте надарени с изключителната способност да убеждават с лекота хората край себе си. Успехът в живота ви е гарантиран, така че не трябва да се притеснявате. Въпреки това често личности като вас срещат големи затруднения в любовния си живот, тъй като сте особено взискателни към половинката си. Обикновен човек не е достоен за тях – той трябва да е достоен. Добри любовници, те се раздават максимално в леглото. В същото време обаче изискват същото и за себе си в замяна, иначе нещата просто не се получават.

Чертите на лицето говорят много за личността и някои от основните характеристики на персоната ни. Устните са онзи ключов детайл от човешката физиономия, който може да ни разкрие достатъчно неща за техния притежател.

Устните ни на практика казва всичко – от това какъв е нравът, до това какъв е животът, който водим. Те са определящи и когато става въпрос за интимности.

Стилът и качеството на сексуалният ни живот е изписан на устните ни. Не вярвате ли? Разгледайте основните форми на устните в нашата галерия и вижте какво казва всяка една от тях за индивидуалните качества на нейния притежател.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: