Виж какъв любовник си според формата на устните

9 от 10 Снимки

9. Малки сочни устни


Като истинска кокетка, вие обожавате да сте в центъра на вниманието. Приоритет в живота ви са вашите собствени чувства и нищо друго не ви интересува. Правите първо впечатление на егоистична натура, а всъщност сте дълбоко емоционални, състрадателни и верни приятели. И на практика никога не поставяте своите интереси над тези на другите, но в същото време няма да навредите на себе си. Ето защо във всеки аспект от живота, включително и в любовта, вие знаете какво искате от живота си и как да го постигнете.

Чертите на лицето говорят много за личността и някои от основните характеристики на персоната ни. Устните са онзи ключов детайл от човешката физиономия, който може да ни разкрие достатъчно неща за техния притежател.

Устните ни на практика казва всичко – от това какъв е нравът, до това какъв е животът, който водим. Те са определящи и когато става въпрос за интимности.

Стилът и качеството на сексуалният ни живот е изписан на устните ни. Не вярвате ли? Разгледайте основните форми на устните в нашата галерия и вижте какво казва всяка една от тях за индивидуалните качества на нейния притежател.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: