Актьорите от Двама мъже и половина преди и сега! (СНИМКИ)

Актьорите от Двама мъже и половина преди и сега! (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Тази година през септември ще се навършат цели 14 години от първото излъчване на превърналия се в най-обичания сериал на всички времена – Двама мъже и половина. Всичко днес е различно – най-вече актьорите.

Двама мъже и половина ни донесе куп забавни моменти. Сериалът си спечели почитатели по цял свят въпреки специфичното си чувство за хумор. Уникалната актьорска игра превърна персонажите в емблематични през годините.

Първият удар за Двама мъже и половина дойде през 2015-та. Тогава стана ясно, че главното действащо лице в сериала, актьорът Чарли Шийн, е ХИВ позитивен. Това не го спря от навиците му. Шийн винаги е водел живот като героя от филма – чичо Чарли. Малко след признанието му стана ясно и че има нова приятелка - 26 годишната бивша бавачка на 8-годишните близнаци на актьора. С течение на обстоятелствата и непоправимото му поведение Чарли Шийн бе позорно изгонен от Двама мъже и половина и заменен с Аштън Къчър.

Екранният брат на Чарли - Джон Крайър или Алън, днес е на 52 години. Още по време на сериала стана ясно, че той има сериозни проблеми с оплешивяването. От края на Двама мъже и половина той не е търсен за големи роли. Скоро обаче ще вземе участие в нова комедийна поредица по телевизия ABC, която ще носи името Losing It.

Джейк, малкият племенник на Чарли, изигран от Ангъс Джоунс, вече е голям. 22 годишен младеж с дълга брада и коса, през 2010 г. той се превърна в най-високоплатеното дете-актьор в историята. Тогава той печелеше по 300 000 долара на епизод. През 2012 г. Ангъс направи доста сериозен гаф - той пусна следното съобщение в религиозен сайт: Ако гледате Двама мъже и половина, моля спрете. Аз съм част от сериала, но не бих искал да бъда. Моля ви, спорете да го гледате. Моля ви, спрете да си пълните главите с грехове. Така в края на 10-тия сезон на шоуто, Джейк също бе аут от него. Малко след това обаче актьорът осъзна грешката си, извини се публично и в крайна сметка се появи във финала на поредицата.

Явно ролите във филма доста са паснали на актьорите, защото и Холънд Тейлър - егоистичната майка на Чарли и Алън Харпър, също може да се похвали с любопитен личен живот. През 2015 г. екранната Евелин призна, че я привличат повече дамите. Тя дори показа приятелката си – колежката ѝ Сара Полсън.

Разгледайте нашата галерия и вижте трансформацията на едни от най-любимите лица на всички времена. Промените у някои от тях са наистина изумителни.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: