Основните причини за тънка коса са 4! Вижте ги

4 от 4 Снимки

4. По наследство


Ако майка ви и баща ви са с тънки коси, не се учудвайте, че и вашата е такава. С годините при жените изтъняването на косъма и падащата коса водят до намаляване обема на опашката.

Решение: Комбинираното лечение между правилно хранене и третиране увеличава максимално потенциала за нов растеж на косата и предотвратява продължителната загуба на космените фоликули. Днес методите да се справим с изтънялата коса са много повече от тези по времето на нашите родители, така че определено имате предимство.

Косата е едно от най-важните оръжия на жената. Гъста и дълга, тя е символ на здраве – вътрешно и външно. Ако по някаква причина косата ви е тънка или е станала внезапно такава – не се паникьосате. За всичко си има причина.

Връзката между жената и косата ѝ е специална. Тя е сред нещата, които формират нейната идентичност, независимо дали е права или е на закачливи къдрички. Ето защо, когато забележим, че косъмчетата изтъняват, е логично да се притесним.

Дори най-спокойните жени ще изпаднат в паника, ако косата им е тънка, няма обем и изобщо – не изглежда добре. Преди да изпаднете в паника, е добре да се запознаете с едни от най-честите причини за изтъняване на косата. Те са 4 и може да ги видите в галерията. Ако се справите с първоизточника на проблема, скоро отново ще се радвате на буйна грива.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: