Грим грешки, които ви карат да изглеждате смешно

8 от 8 Снимки
8. Не удължавайте веждите. Това ще ви накара да изглеждате сънливи. За да сте сигурни къде трябва да приключи тя, поставете молив за очи от ъгъла на нося по посока външния ъгъл на окото. Където се пресече с веждата ви – там е нейният край.

Ежедневните навици на повечето жени днес включват грим. Сутрин се гримираме, през деня освежаваме макиажа, а вечер го махаме. Спокойно можем да кажем, че ежедневието ни преминава в грижа за тази неразделна разкрасителна процедура.

Гримът е създаден, за да подчертава женската красота. Когато се използва не по предназначение обаче, резултатът може да е обратен на желаното. А това не е приятно за никого.

За да стои красиво, гримът трябва да е правилно нанесен. През деня той трябва да е лек и незабележим, докато вечер може да си позволим повече блясък.

Независимо дали сте решили само да подчертаете вродените си прелести, или искате да се откроите – винаги може да допуснете грешки. Те развалят окончателния вид, вместо да се подчертаят най-добрите черти и естествена красота. За да не го допускате повече, вижте в галерията най-честите грим грешки и как да ги избегнете.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: