Тези 9 тийнейджъри забогатяха по най-нелепия начин

9 от 9 Снимки
Тези 9 тийнейджъри забогатяха по най-нелепия начин
Снимка: Instagram

9. Мат Уързин


Когато е на 17 години, Мат прави много пари от продажбата на имена за домейни. За да е винаги на върха за нови идеи, той се нуждае от много проучвания и солидна доза вдъхновение. Така, когато набор от нови имена изникне в съзнанието му, той започва да ги продава като недвижима собственост. Макар някои от имената да са изключително посредствени, Мат ги продава за повече от милион долара всяко. Това го прави един от най-младите технологични предприемачи в света.

За повечето хора това да станат милионери изисква много и крайно упорита работа, всеотдайност и търпение. Те дават всичко от себе си, преди да успеят да постигнат това, към което се стремят. Понякога обаче нещата стават случайно.

Когато говорим за най-богатите хора в света, обикновено се сещаме за виден бизнес магнат или човек, изобретил революционен софтуер. Похвални са техните дългогодишни усилия и жертви, които правят, за да се наредят в списъка с най-богатите. Те са доказателството, че правенето на пари не е детска игра. Или може би е?

Някои хора твърдят, че богатството наистина зависи само от късмета и доброто разположение на звездите към вас. Има много примери за хора, които си лягат бедни и се будят като милионери благодарение на лотариен билет например.

Тези 9 тийнейджъра, които може да видите в нашата галерия, са примерът за забогатели хора по едни от най-нелепите начини. Ние леко им завиждаме, а вие?

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: