Десет фатални знака, че светът скоро ще свърши

1 от 10 Снимки

Изкуствен интелект


Изкуственият интелект може да бъде краят на всички нас един ден. AI или изкуственият интелект се състои от роботи, създадено със собствена интелигентност или способност за учене. Те са способни да развият себе си сами и да станат толкова умни, че да приемат хората като заплаха. Световноизвестният учен и физик д-р Стивън Хокинг отдавна предупреждава, че ако изкуственият интелект стане прекалено умен, това ще сложи края на човечеството.

Краят на света е близо и в това няма съмнение. Колкото и да не ни се иска, нещата не отиват на добре.

Ако четете този текст, то и вие усещате, че нещо не е наред. Никой не знае кога ще свърши света и как, но има признаци, които показват, че животът на Земята е към края си.

От пандемия до война, причините за края на света могат да са както в големи, така и в доста ограничени мащаби. За някои хора всичко приключва, когато загубят любимия или работата си. Те са убедени, че светът се върти около тях и ако някой предаде доверието им, светът приключва. Медиите и обществото обаче са вложили в смисъла за края на света много по-големи и физически събития, свързани с природни бедствия, глобално затопляне и т.н.

4.5
Общо гласували: 2
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: