Имате тези 6 личностни черти! Вие сте интроверт

6 от 6 Снимки

6. Подбирате разговорите и приятелите си


Когато кръгът от приятели намалява, той увеличава стойността си. Ако държите приятелите си толкова близо, че да може във всеки един момент да се усамотите, вие сте интроверт. Големите компании не ви тревожат, но се чувствате добре в малък кръг от хора, които ви познават добре. Безсмислените разговори просто ви изчерпват и не разбирате защо трябва да полагате подобни допълнителни усилия, които може да си спестите. Интровертите рядко разкриват всичко за себе си и не изискват това от околните, защото уважават личното им пространство. Границите, които поставят, им помагат да градят доверие и взаимно уважение в отношенията, което ги прави по-силни и по-смислени.

Предпочитате да проведете пет кратки разговора с непознати всеки ден или дълга първа среща в шумен увеселителен парк? Ако ви е трудно да решите – то значи сте интроверт.

В природата на всеки индивид е да е или екстроверт, или интроверт. Мнозина бъркат понятието интроверт със стеснителен и самотен човек. Това е по-скоро да предпочитате да освободите енергията, вместо да я кътате за себе си.

Някои интроверти предпочитат самотата, защото тя им дава възможност да презаредят силите си. Ако сте сред тези хора, които честичко си дават почивка от забързания свят, за да съзерцават красотата на природата, то знаете за какво говорим. А кои са останалите признаци, доказващи, че сте интроверт, можете да видите в галерията ни.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: