Имате тези 6 личностни черти! Вие сте интроверт

2 от 6 Снимки

2. Знаете цената на времето си


За интровертите този ресурс е най-важният в живота. Социалните контакти изцеждат енергията им. Знаейки, че през деня им се налага да се смесват с тълпата, те се борят за своето време сами. Интровертите са проактивни и се опитват да използват времето си колкото е възможно по-продуктивно и ефикасно. Те винаги зачитат времето на околните и оценяват, когато им отделите малко от него. Избягват ненужните и безплодни разговори – особено клюките.

Предпочитате да проведете пет кратки разговора с непознати всеки ден или дълга първа среща в шумен увеселителен парк? Ако ви е трудно да решите – то значи сте интроверт.

В природата на всеки индивид е да е или екстроверт, или интроверт. Мнозина бъркат понятието интроверт със стеснителен и самотен човек. Това е по-скоро да предпочитате да освободите енергията, вместо да я кътате за себе си.

Някои интроверти предпочитат самотата, защото тя им дава възможност да презаредят силите си. Ако сте сред тези хора, които честичко си дават почивка от забързания свят, за да съзерцават красотата на природата, то знаете за какво говорим. А кои са останалите признаци, доказващи, че сте интроверт, можете да видите в галерията ни.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: