Тези звезди бяха на върха на славата си, когато напуснаха този свят

3 от 10 Снимки
Тези звезди бяха на върха на славата си, когато напуснаха този свят
Снимка: people.com

3. Кърт Кобейн


В края на март месец 1994 година, Кърт е хоспитализиран в клиника за наркозависими. В началото на същия месец, той е в кома няколко дни. След концерта на Нирвана в Рим певецът поглъща опасно количество лекарства и се налага да му направят промивка на стомаха. На 1-ви април Кърт бяга от болницата, но не се прибира у дома и е обявен за издирване. На 8-ми април певецът е намерен в лятната градина на дома му в Лейк, Вашингтон от електротехник, дошъл да постави осветление в дома. Мъжът забелязва, че от ухото на Кърт тече кръв, но не вижда пушката Ремингтън 20-ти калибър до тялото. Аутопсията на певеца показва, че Кърт е взел 3 пъти по-голяма от средната свръх доза, след което е направил огнестрелна рана в главата с пушката. Смъртта е настъпила на 5-ти април.

Пропиляването на талант е едно от най-лошите неща на света. Хората на изкуството често са много по-саморазрушителни от останалите. На много от тях успехът просто не им понася.

Всички мечтаем да сме богати и известни, но рядко се замисляме с колко много отговорности идва това. Свидетели сме на това как славата и парите могат да извадят на бял свят най-мрачните демони наяве. Това, за жалост, доведе не един и два таланта до фатален край.

Вижте само в нашата галерия кои са звездите, които загубиха живота си по една или друга причина точно когато бяха на върха на славата си.

5
Общо гласували: 3
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: