Сореле Аморе – жената, на която плащат, за да живее в лукс

Сореле Аморе
Снимка: femalenetwork.com
Сореле Аморе

Да, добре разбрахте – Сореле Аморе е жената, на която се плаща, за да пътува и отсяда на най-скъпите места. Луксът за нея е просто работа.

Пътешествията са най-хубавото нещо на света. Сореле Аморе разбира това още когато е на 5 годинки и тръгва на първото си пътуване. Австралийски фотограф, продуцент на видеа и репортер, тя е обиколила 40 държави оттогава до днес.

Хората, които имат възможност да пътуват и разгледат света, развиват уменията си да се адаптират. На Сореле Аморе това не ѝ е чуждо. Тя спечели конкурса ThirdHouse за Най-добрата работа на планетата. Светът на фотографката се преобърна с краката нагоре и оттук нататък я очакват лукс и завиден живот.

ThirdHouse е клуб за разменяне на жилища. Платформата работи само и единствено със собственици на луксозни имоти. И обяви конкурс за свой специален служител.

Всеки от участниците в конкурса трябва да изпрати едноминутно видео, в което обяснява защо в най-подходящ за работата. След жестока надпревара Сореле е щастливият победител.

Наградата в конкурса е огромна. Сореле ще получава по 10 000 долара месечно. От компанията ще покриват всички разходи за пътуване. В следващите 3 месеца тя ще трябва да отсяда в 12 ултра скъпи имота. Задачата ѝ е да документира гостуването си в тях в социалните мрежи.

Първият дом на Сореле Аморе е дворец. Новата ѝ работа е мечтата на всеки пътешественик. Вижте снимките ѝ в нашата галерия и ѝ пожелайте успех.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: