15 трика от професионални готвачи, които досега не знаехте

2 от 15 Снимки
2. Искате ли наистина сочна мръвка? Тогава пригответе смес от 3 чаени чаши вода, една четвърт чаена чаша сол и една четвърт чаена чаша захар. Поставете местото в дълбока купа и залейте с микса, след което го оставете за съхранение в хладилника. От дебелината на месото зависи колко време трябва да остане на студено.

Може да си приготвяте великолепна храна и вкъщи, стига да сте запознати с техниките на професионалните готвачи. Не е нужно да посещавате курсове, за да готвите за себе си и за близките все едно сте луксозен ресторант.

Техниките на професионалните готвачи вече не са тайна и ако искате да разберете защо техните бъркани яйца винаги изглеждат по-добре от вашите, разгледайте галерията ни и ще научите нещо ново.

Запознайте се с 15 кулинарни трика, които ще ви спестят пари от курсове по готвене. Ще се изненадате как малки детайли, на които не сте обърнали внимание, са объркали цялото ви ястие.

Но за да станете добри като Гордън Рамзи, ще е нужна практика. Времето и вложените продукти обаче ще ви се отплатят и накрая ще може да впечатлите познатите си с кулинарните си умения.

Някои от посочените трикове в галерията са наистина елементарни, но чрез ястието ще изглежда по-добре и ще е по-вкусно.

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: