Тя е майка, бизнес дама и модел, вижте как успява с всичко

Мария Бонд
Снимка: Instagram
Мария Бонд

34-годишната майка Мария Бонд е майка на 2 деца, корпоративен мениджър и заедно с това е финес модел, трениращ редовно. Всеки, който я погледне, се пита как успява да изглежда толкова добре и да се справя с всичките си ангажименти.

След раждането на второто си дете Мария споделя, че се е ужасявала от вида си пред огледалото. Покрай грижите за децата и работата напълно пренебрегнала външния си вид.

Но решила повече да го прави, а да организира графика си, така че да ходи всеки ден на финес. В резултат на това отслабнала с 40 килограма и дори се е превърнала във финес модел, показващ на много хора, че перфектното тяло е постижимо.

Мария е започнала да става в 4.30 сутринта, да закусва и да приготвя раницата си за фитнеса. След това почиства дома и приготвя закуска за децата си. Събужда ги в 6 часа и ги кара до училище. В 7 часа вече е във фитнеса и тренира по 1 час.

В 8.30 вече е в офиса и остава до 17 часа. Стреми се през деня да се храни здравословно, като напълно се е отказала от алкохола.

В края на деня прибира децата си и заедно приготвят вечерята. Денят ѝ приключва с взимане на душ и четене на книга.

Всички ние разполага с 24 часа, въпросът е как ги използваме. Когато искаш нещо, винаги ще намериш начин да го осъществиш. Ако не го искаш толкова много, просто сядаш на дивана, пускаш телевизора и започваш да се оплакваш как другите жени имат по-голям късмет от теб, споделя Мария.

Тя и призовава много майки да не губят идентичността си, нито пък да пренебрегват интересите си заради децата. Работата, семейството и грижата за външния вид са постижим баланс, стига да се организирате добре.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: