Изтеглете си карта и вижте какво ви очаква в любовта според повелите на Съдбата

1 от 3 Снимки
Изтеглете си карта и вижте какво ви очаква в любовта според повелите на Съдбата
Снимка: imgur.com

1. Хармония


Картата е символ на успеха, късмета и хармонията между двама души. В любовта всичко е изпълнени със съдържание. Тази карта е въплъщение на истинската любов, привързаност и хармония, които съществуват между хората. Дори да сте сами, този избор говори за емоционална страст, дълбока и чувствена.

Съдбата е подготвила по нещо за всеки от нас. За да виждате какво да очаквате в любовта, направете този точен тест. Без значение от резултата, той ще повиши настроението ви.

Таро е най-разпространената система за предсказания в света. Картите Таро се наричат още Циганската книга за прогнози.

Картите Таро са използват, за да разкрият скритите истини и да предскажат бъдещето от хиляди години. Механизмът им на работа и това как предсказват бъдещето толкова точно, не е известен и до днес. Според някои теории, когато разбърква картите, гадаещият получава някакъв психологически портрет на своя клиент и ситуацията, в която е попаднал.

Тестът поставя пред избиращия няколко карти. В зависимост от това на коя ще заложите, вие залагате на един подсъзнателен избор. Който в крайна сметка доказва, че хората са господари на собствената си съдба.

Никой не знае кога точно и къде са се появили тези тайнствени карти. Изберете една, а след това вижте своето любовно послание.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: