Тя даде над 300 000 лева, за да изглежда като карикатурата си

1 от 5 Снимки
Тя даде над 300 000 лева, за да изглежда като карикатурата си
Снимка: dailymail.co.uk

Красотата иска жертви – това клише е 100% актуално за Кристина Бутел. 31 годишната днес жена е похарчила над 300 000 лева, за да изглежда като карикатурата си.

Всеки има различни представи за това кое е красиво и кое не. Във века на пластичната хирургия все по-малко хора проумяват до какви трайни изменения водят прекалено многото интервенции.

Пластичната хирургия помага на хората, да се отърват от недостатъците си. Благодарение на нея други се доближават до образа на идола си. Кристина обаче я използва за нещо доста по-страховито – тя иска да се превърне в своята карикатура.

Изображението, което се явява като изкривен и комичен образ на Кристина, е направено, когато тя била на 16 години, на почивка със семейството си в Ибиза. За него тя плаща 10 долара. До днес тя е пръснала близо 134 000 паунда по пластични операции. Те включват уголемяване на гърдите и устните, както и много ботокс.

Стремежът на Кристин към карикатурата продължава вече 15 години. Колкото повече пари изкарва, толкова повече влага в себе си, за да прилича на идеалната за нея визия. За нея карикатурата е най-красивата нейна версия. В началото дори ревнува от нея.

Днес Кристин признава, че се чувства пристрастена към пластиките. Всяка вечер преди операция за нея е като Бъдни вечер. Те споделя, че изпитва истинска наслада от чувството, че ще бъде приспана, защото знае, че ще се събуди и ще види нещо ново в тялото си, което я приближава към идеализирания образ /виж галерията/.

Преди да бъде обсебена от манията, с трима братя в семейството Кристина била по-скоро мъжкарана. Всичко се променя, когато на 14 години ѝ се налага да напусне училище и да започне работа в местния салон. Там започват експерименти с удължаване на косата и грим. Днес екстеншъните са задължителна част от визията ѝ, както и редовните процедури по избелване на зъбите.

Годеникът на Кристи я харесва и подкрепя. Те заедно обсъждат всяка следваща интервенция, която Кристина иска да си направи, за да изглежда като карикатурата си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: