Уголемените устни на звездите – Преди и След!

Кайли Дженър
Снимка: Pinterest
Кайли Дженър

Големите устни са чувствени, закачливи, изкушаващи. Всяка жена иска да има такива. Благодарение на пластичната хирургия това вече е напълно възможно.

Манията по корекциите на устните не е от днес. Уголемяването им стана популярно както в света на холивудските знаменитости, така и у нас. Не при всичко обаче интервенцията е успешна.

Пластичните хирурзи са категорични, че уголемяването на устните е една от най-популярните козметични процедури. Не при всички случаи обаче са успешни. За някои процедурата е нещо хубаво и новопридобитите плътни устни съвсем естествено пасват на лицето. За други обаче те се превръщат в сериозен враг. Напълно възможно е да стоят изкуствено и нелепо.

Покрай селфитата, патешките устни, семейство Кардашиян и безумните предизвикателства за уголемяване с вакуум, уасаби и т.н., все повече млади момичета мечтаят за коригират устните си.

Преди да го направят обаче, е добре да се запознаят с всички възможни последствие.

В нашата галерия сме ви приготвили снимки на знаменитости, които са уголемили устните си – преди и след. Вижте каква огромна промяна предизвика това у вида им и помислете отново, преди да отидете в клиниката.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: