7 малки, но важни неща, на които се крепи връзката

6 от 7 Снимки

6. Подкрепете го


Дори най-уверените хора понякога имат нужда от потупване по рамото. Не щадете комплиментите си – така повишавате неговото самочувствие. Всяко човешко същество има нужда от насърчение и положителни коментари за себе си и вида си. Нека всичко изглежда случайно – кажете му, че е красив, когато се събуди, дори да е рошав и сънен.

Да покажете на партньора, че ви е грижа за него, не включва задължително скъпи подаръци и изненади. Материалните облаги не могат да се мерят с вашето внимание.

Това, което е от основно значение във връзките, са малките неща. Може и да не ви се вярва, но вашият партньор ще оцени това, че го изслушвате или че сте отделили време от натоварения си график просто, за да сте заедно, пред това да му осигурявате физически удобства.

Взаимоотношенията особено в началото са изключително крехки. За да изградите истинска и пълноценна връзка без съмнение са нужни сериозни усилия.

Проблемът е, че някои хора полагат тези усилия на грешното място. Те се опитват да осигурят това, от което партньорът реално не се нуждае. Така понякога дори да имате най-добри намерения, лишавате човека до себе си от най-важните неща. А кои са те, може да разберете от нашата галерия.

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: