Дали Тя те харесва! Ето как да узнаеш още в първите 5 минути

1 от 7 Снимки

1. Не спира да ви разпитва


Ако се интересува от вас, ще задава въпроси, за да ви опознае. Дори най-малкият детайл е способен да я очарова и да я впечатлите, така че не пестете думите си.

Жените са изключително сложи същества и на мъжете определено не им е лесно да ги разгадаят. Въпреки това има сигурни признаци, с които може да определите дали тя се интересува от вас, и то още в първите 5 минути.

Когато изпитаме нещо към човека срещу нас, умът ни непрестанно се опитва да реши дали той чувства същото. Някои хора са наистина добри в улавянето на вибрации и разчитане на езика на тялото, но повечето си нямат и на идея какво се случва в главата на събеседника им. Особено, когато този човек е жена.

Дамите рядко говорят за това, което чувстват и което харесват, особено на първа среща. Въпреки това редица проучвания разкриват, че те са наясно дали харесват мъжа срещу себе си в първите пет минути от срещата.

Казано с други думи, той разполага с точно 300 секунди, в които да направи най-силното впечатление. От реакциите на жената пък може да заключи дали двамата ще имат и втора среща. Вижте в нашата галерия кои са признаците, доказващи, че една дама има интерес към своя събеседник от мъжки пол.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: